Dwayne Johnson autói

Hollywoodi szupersztárnak lenni az egyik legnagyobb előnye, hogy drága és egzotikus autókat vezethetsz. Dwayne Johnson autói Hollywood legegzotikusabb kollekciói közé tartoznak! Nem fogsz tudni egyetlen olyan márkát sem kiemelni, amely ne lenne ott a kollekciójában (természetesen a drágák). Amellett, hogy szuper drága autók tulajdonosa, szerény ember, és hisz a jótékonyságban. Autókat is ajándékoz családtagjainak, barátainak! Nézzük meg A Szikla masszív és izmos autókollekcióját!

Ford F-150

Dwayne Johnson autói - Ford-F150
Dwayne Johnson autóinak listájából kiindulva a Ford F-150! Ez a rendkívül izmos teherautó az egyik legjobb autó a garázsában lévők között. A Ford F-150-es típusa meglehetősen gyakori az Egyesült Államokban, de könnyen észrevehető a The Rock F-150-ese, mivel erősen módosított és testreszabott. Az első dolog, amit észrevehetsz a teherautóján, az a felfüggesztés. Ez az egyik leghétköznapibb és legalacsonyabb árkategóriájú jármű, amelyet Dwayne birtokol.

Pagani Huayra

Pagani Huayra Dwayne Johnson autói
Ez a bolygó egyik legegzotikusabb és legdrágább autója! A Dwayne Johnson autói között van egy ilyen. Rock ezt választotta az HBO Ballers című sorozatának premierjére. Csak hogy tudd, az autó körülbelül 1,3 millió dollárba kerül! A The Rock azonban nehezen tud bejutni ebbe az alacsony járműbe a magassága miatt. Ezért ezt nem használja napi szinten. Most már láthatod, hogy miért látják gyakran vezetni F-150-esét!

LaFerrari

Míg Dwayne folyamatosan küzd, hogy beférjen a Paganiba, a Ferrari egy matt fehér LaFerrarit adott neki ingyenes bérletként. Ez a szuperautó volt az olasz autógyártó zászlóshajója. A Ferrari LaFerrari 6,3 literes V12-es motort kapott, és 950 lóerőt termel. Ez egy hihetetlenül ritka és nagyszerű autó, de sajnos Rocknak ​​sem volt kényelmes.

2017 Ford GT

Dwayne régóta támogatja a Fordot az Egyesült Államokban. Sok reklámban látták, és folytatva a küzdelmet, hogy beférjen a szuperautókba, egy 2017-es Ford GT-t választott magának. Dwayne a szuperautóval pózolt a Ford detroiti főhadiszállásán. Csak hogy tudd, a Ford mindössze 1000 darabot készített ebből a szépségből.

Lamborghini Huracan

Dwayne Johnson Lamborghini
Azt mondtuk, hogy a Szikla szeret jótékonykodni. Karácsony alkalmából szuperautójával elvitt néhány szerencsés gyereket egy körre. Míg egyesek jótékonykodnak, mások pedig szuperautókkal közlekednek, íme Dwayne Johnson, ő mindkettőt egyszerre csinálja!

Ford Edge

Jótékonysági munkáját folytatva Dwayne egy vadonatúj Ford Edge-et ajándékozott házvezetőnőjének! A Szikla a hölgynek köszönheti, hogy segített neki elérni azt a sikert, ahol éppen van. Sok autót is ajándékoz családjának és barátainak, de ez volt az első alkalom, hogy a szobalányának ajándékozott egyet. Azt is megemlítette, hogy olyan, mint az anyja, és fontos része az életének. Ezért olyan klassz ajándékot adott neki!

Rolls Royce Wraith

Egy híres autógyűjteményről beszélünk, és nem egy Rolls Royce-ról? Hát ez nem igazságos! A Dwayne Johnson autói között egy Rolls Royce Wraith lakik. A Szikla keménynek és férfiasnak tűnik, ahogy a Lidérc is. Dwayne-t többször is látták RR-al az utakon. Ez egyáltalán nem meglepő, mert Rock könnyen birtokolhat egy 300 000 dolláros autót. Annyira értékelhető szerepeket töltött be Hollywoodban, és biztosan kapott néhány csodálatos csekket ezért!

Cadillac Escalade

Listánkat egy újabb izmos darabbal zárva a gyűjteményéből. Dwayne nemrég egy vadonatúj Cadillac Escalade-ot ajándékozott édesapjának. Ez az egyik leggyakoribb autó, amelyet az Egyesült Államok gazdag és befolyásos embereinek garázsaiban található. Még az elnöki konvojban is van egy csomó Cadillac. Az Escalade-t egy 6,2 literes V8-as motor hajtja, amely 403 lóerős maximális teljesítményt nyújt.