Dwayne Johnson felesége és gyermekei

Dwayne Johnson jól ismert Hollywood legmenőbb kasszasikereiben nyújtott nagyszerű teljesítményeiről. A reflektorfénytől távol, az 50 éves egykori pankrátor ideje nagy részét feleségével, Lauren Hashiannal és három gyermekével, Simone-val, Jasmine-nal és Tianával tölti. Alaposabban szemügyre vesszük családi életét Los Angelesben.

Dwayne Johnson felesége, Lauren Hashian foglalkozása

Lauren zenei producer, zeneszerző és előadóművész. A zeneileg tehetséges kétgyermekes anyát vitathatatlanul híres édesapja, Sib Hashian ihlette, aki egy amerikai rockbanda dobosa.

Dwayne Johnson felesége Lauren Hashian

Lauren azután indította el karrierjét, hogy megnyert egy tehetségkutató versenyt az Emerson College-ban szülőhazájában, Bostonban. Azóta is kamatoztatja tehetségét, és az énekesnő számos műsorban fellépett.

Dwayne Johnson és Lauren Hashian találkozása

Dwayne és Lauren útjai először 2006-ban keresztezték egymást, miközben a színész a Gyerekjáték forgatásán járt. A pár 2007-ben kezdett randevúzni, majd 2019-ben kötöttek házasságot 12 boldog együtt töltött év után.

Dwayne Laurennel való románcára azután derült fény, hogy a színész szakított korábbi feleségével, Dany Garciával. Az egykori pár tíz éve volt együtt, és azután született lányuk, Simone. Válásuk idején Dwayne és Dany közös nyilatkozatot tettek, amely így szólt: „Bár kapcsolatunk bizonyos aspektusai megváltoztak, mindketten létfontosságúak vagyunk egymás életében. Továbbra is előmozdítjuk és kezeljük üzleti érdekeinket, emberbaráti erőfeszítéseinket és ami a legfontosabb gyermekünk közös nevelését, egy szerető csapatként végezzük. Szerencsénk volt, hogy az elmúlt 17 évet együtt tölthettük párként, és alig várjuk, hogy életünk hátralévő részét együtt töltjük, mint legjobb barátok és üzleti partnerek.”

Dwayne Johnson gyermekei

Dwayne büszke háromgyermekes apa. Legidősebb lánya, Simone 2001 augusztusában született volt feleségétől, Dany Garciától. Annak ellenére, hogy megválnak Dany útjai, Dwayne még mindig nagyon szerető apja 21 éves lányának. Az apa-lánya párost hihetetlenül szoros kötelék fűzi egymáshoz. 2019-ben a Sundance Filmfesztivál vörös szőnyegén kábították el a rajongókat. A Live with Kelly és Ryan című műsorban megjelent Dwayne a „félelmetes kapcsolatukról” beszélt.

Simone most apja birkózó nyomdokaiba lép. 2020-ban kiderült, hogy a feltörekvő csillag aláírt a WWE-hez, és Floridában kezdett edzeni. 2022 októberében debütált a WWE TV-ben, mint Ava Raine.

Dwayne Johnsonnak 2015 decemberében született második lánya Jasmine, majd 2018. április 17-én a harmadik lánya Tiana.