Dwayne Johnson legálisan is használhatja a "The Rock" nevet
Blog

Dwayne Johnson legálisan is használhatja a „The Rock” nevet

Dwayne Johnson végre a „The Rock” név törvényes tulajdonosa lesz.A hír arról szól, hogy a hollywoodi sztár új megállapodást írt alá a WWE professzionális birkózószervezettel.

A megállapodás értelmében Johnson a WWE-nek és az UFC-nek otthont adó sport- és szórakoztatóipari társaság, a TKO Group igazgatótanácsába is csatlakozik.

A The Rock név Johnson apjától, a WWE Hall of Famerjétől, Rocky Johnsontól származik , aki a WWE történetének első fekete bajnoka volt, partnere, Tony Atlas mellett a WWE szerint.

Johnson, a film- és birkózósztár üzleti portfóliója magában foglalja a Seven Bucks Productions produkciós céget, a Teremana Tequila tequila márkát, a ZOA Energy energiaitalokat gyártó céget, a Project Rock ruházati márkát és a United Football League-t.

„Nagyon izgatott vagyok, hogy Dwayne-nel együttműködve üdvözölhetem hatalmas tehetségét a TKO igazgatótanácsában” – mondta Ariel Emanuel, a TKO vezérigazgatója.

„Dwayne hihetetlen múltra tekint vissza a tartalom létrehozásában és a világszerte elismert fogyasztói márkák felépítésében, és kulcsszerepet fog játszani a TKO-val kapcsolatos ambícióink megvalósításában.”

A TKO Group Holdings Inc. szerint Johnson igazgatótanácsának keddtől hatályos kinevezése azt tükrözi, hogy „az UFC és a WWE stratégiai növekedési kezdeményezései révén hosszú távú értéket és erős teljesítményt nyújt a részvényesek számára”.

Johnson 1996-ban kezdte birkózókarrierjét a WWE-nél. A közelmúltban feltűnt a World Wrestling Entertainment Inc Smackdown és Raw tévéműsoraiban, és olyan pletykák keringenek, hogy versenyezhet az idei WrestleManián.

„Nagyon motivált vagyok, hogy segítsek a TKO, a WWE és az UFC üzletágunk globális kiterjesztésében, mint a sport és a szórakoztatás világszintű vezetői – miközben büszkén képviselem azt a rengeteg fenomenális sportolót és előadót, akik nap mint nap megjelennek a sajátjaikkal kemény munkával. két kezet, hogy valóra váltsák álmaikat, és a közönségünknek szállítsák” – nyilatkozta Johnson.